I morse kom tårarna. Efter en hyfsad natt (men flera andra med för lite sömn) så blev det en liten tårkaskad. Efter en stund insåg jag att det bara är hormoner i kombination med sömnbrist och att vissa dagar kommer vara lite tuffare. Och just nu känns det ganska bra igen.

Nyfödd bebis
Maximilian är så snäll och när han inte sover ligger han och ser sig förundrat omkring.

Maximilian är verkligen så himla snäll. När han är vaken ligger han mest och tittar sig förundrat omkring och jag vill bara krama om honom, mest hela tiden. Sedan sover han fortfarande otroligt mycket.

Att göra upp delmål underlättar

I dag tog jag bort förbandet över kejsarsnittet. Ett steg i rätt riktning mot läkning. Just nu är ett mål att orka ta en ordentlig promenad. Men för att kunna göra det krävs delmål. Och jag, som älskar listor, får göra en delmålslista för att ha något att kämpa mot. Viktigast av allt är att lyssna på kroppen. Säger den ifrån, då är det bara att ta det lugnare och låta det gå lite tid.

Första utflykten med Lilleman

Första utflykten gick till Ulriksdals Slottsträdgård. Så mycket vackra blommor och en härlig miljö att strosa runt i.

I går gjorde vi första utflykten, en tur till Ulriksdals Slottsträdgård, där vi bland annat köpte tulpaner. Kan inte få nog av dem och det lyser verkligen upp här hemma när det är grått och trist utanför.

I dag kommer bli en lugn dag. Behöver tid för återhämtning och bara vara. Ska vila om en stund, läsa en bok och dricka en kopp te. Fundera på framtiden. I morgon blir det lite mer fokus på manus och annat.

Jag hade ju även en plan kring att börja meditera några minuter varje dag. Det kanske är dags att börja med det nu. Andas och fokusera inåt. Tror det gör mycket för välbefinnandet.

Nu är det dags att vila en stund. Hoppas ni har en fin dag allihopa.

Tulpaner vårbukett
Fick med mig en riktig vårbukett hem.