Jag har på senare tid fått upp ögonen för allt fler spännande sociala medier. Mycket genom barnens användning. Själv inser jag att jag är hopplöst efter i bland. Här kommer ett urval som jag gillar!

Instagram är en av mina favoriter.

Youtube. Youtube is the shit. I alla fall om man ser på Alex och hans kompisar. Många har en egen youtube-kanal och de gör roliga klipp tillsammans. Ganska häftigt.

Jag måste erkänna att jag sällan tittar på youtubeklipp men efter att Alex tjatat om en egen kanal har jag själv letat börjat kika runt och man kan verkligen hitta ALLT. Träning, matlagning, inredning. Har ni någon erfarenhet av vloggar och youtube?

Pinterest. Andra sociala medier som jag ”upptäckt” är pinterest. Har haft ett konto i evigheter men det var först när Maximilian kom och jag i min trötthets- och amningsdimma började leta efter underhållning på nätet som Pinterest fångade mig. Så mycket fint. Letar mest efter DIY, inredningsinspiration med mera. Och oj vad mycket kul det finns att göra.

Instagram. FAVORITEN. Inget nyupptäckt och använder det dagligdags. Slår Facebook med hästlängder.

Snapchat. Inte heller nyupptäckt. Använder det ganska sällan men kul att skicka snabba, roliga klipp och bilder till vänner.

Musical.ly. Också upptäckt genom barnen. Använder det inte själv men en väldigt rolig app för kidsen att göra egna musikvideor som man delar med andra och gillar. Kul!

Gissar att jag missar ett helt gäng med roliga sociala mediekanaler och det är spännande att se hur mycket som finns. Älskar även att följa bloggar och följer ett gäng.