Att vara författare innebär att alltid vara uppkopplad. I alla fall för mig. Skriver man inte, tänker man på sin story eller på framtida berättelser. Inspiration finns överallt och varje dag får jag nya idéer och tankar.

Det absolut bästa med att skriva böcker är att man kan sitta var som helst. I Stockholm, Båstad, Spanien, Ljunghusen, London eller var jag nu vill vara. Jag är aldrig bunden till en plats vilket är väldigt skönt. Just nu sitter jag i sommarstugan och väntar på att Ville ska vakna. Passar på att skriva ett inlägg här och ska även fundera mer på den feedback min redaktör gav mig. Mycket ska ändras innan det blir en färdig bok.

Vi har precis kommit hem från Ljunghusen där vi har umgåtts med Patriks föräldrar, syskon och syskonbarn. Några härliga dagar med sol, middagar ute på altanen och bad i poolen (jag bangade poolen men barnen badade så mycket de fick). Dessutom har den årliga familjegolfen gått av stapeln. Eftersom jag och min svägerska råkar vara de enda som inte spelar golf tog vi med oss barnen på en utflykt medan de andra slogs om vinnarpokalen. Bilder från dagarna i Ljunghusen kommer senare. Nu måste jag passa på att greja med mitt manus innan Ville slår upp sina blå 🙂