Hurra, Àntligen kan jag berÀtta den stora nyheten som jag gÄtt och hÄllit pÄ hela sommaren: jag har skrivit tvÄboksavtal med Norstedts. I dag blev allt klart med avtalet och jag Àr sÄ glad.

Mitt nya förlag. Det Àr en speciell kÀnsla att kliva in hÀr.

Hela sommaren har jag lÀngtat efter att fÄ dela min glÀdje mer er. Förra veckan trÀffade jag min supertrevliga förlÀggare Jennifer och pratade manus och i dag blev det helt klart med avtalet.

Det kÀnns fantastiskt att fÄ ge ut mina böcker tillsammans med Norstedts. Manus nummer tvÄ kommer ut vÄren/sommaren 2018 och i höst vÀntar en del redigering. I dag Ät vi lunch och skÄlade i bubbel. Sen vÀntade genomgÄng av manuset dÀr vi gick igenom handlingen och vad som kan förbÀttras, tonas ner mm. Oj, vad jag lÀngtar efter att sÀtta igÄng med redigeringen nu.

Det var flera förlag som var intresserade av manuset vilket kĂ€ndes extra roligt. Min agent Maria Enberg pĂ„ Enberg Agency Ă€r en stjĂ€rna som lyckats ordna det sĂ„ bra för mig. Är sĂ„ glad och tacksam att det blev sĂ„ bra och Ă€r sĂ„ taggad inför hösten och framtiden.

Min förlĂ€ggare Jennifer och jag firar att avtalet Ă€r pĂ„skrivet och klart 🙂
Signar avtalet för bok nummer 2 och 3.

 

Norstedts Àr Sveriges Àldsta förlag.