God morgon. HĂ€r har det varit full rulle sedan halv sju. Man fĂ„r verkligen veta att man lever med en liten bebis i huset, phu. Är taggad inför veckan och har sĂ„ mycket roligt att se fram emot.

Som gladast och piggast tiiiiiiidigt pÄ morgonen. Tog den hÀr bilden för nÄgra veckor sedan och han Àr alltid pÄ lika gott humör pÄ morgonen.

Förr om Ären kunde mÄndagar vara förenat med liiiiite Ängest med en ny arbetsvecka som hÀgrade. Nu för tiden kÀnns det toppen med mÄndagar eftersom det oftast innebÀr en massa roligt som hÀnder.

Den hÀr veckan vÀntar bland annat möte pÄ Tara, femkamp med Isabelles klass (Àr klassförÀlder den hÀr terminen sÄ Àr med och anordnar femkampen) och sÄklart en massa redigering av manuset. Eftersom jag Àr inne i en vÀldigt intensiv redigeringsperiod just nu mÄste jag försöka sno Ät mig sÄ mycket tid som det bara gÄr. KÀnner av stressen nÀr deadline kryper allt nÀrmre.

Men det Àr bara att bita ihop, jobba pÄ OCH ha en bra planering. Skriver ner dag för dag vad som ska göras. Ibland Àr planeringen nere pÄ tidsangivelser och andra gÄnger skriver jag bara vad som ska hinnas med.

I dag ska jag hinna lĂ€sa igenom de delar jag har redigerat under veckan. Allt för att inte missa nĂ„got viktigt och stĂ€mma av att allt hĂ€nger ihop och undvika Ă„terupprepningar. I morgon Ă€r det dags att ge sig i kast med nya scener som ska redigeras. Bara att kĂ€mpa pĂ„ 😅

Det hÀr hÀnder i veckan:

  • Redigering av manus – familjehemligheter
  • Möte pĂ„ Tara + lite webbjobb
  • BokmĂ€ssa, seminarier, mingel, Årets bok, agentmiddag och mycket mer
  • Lunch med Mia, min vĂ€n och skrivcoach, jippiii vad kul det ska bli att trĂ€ffas och prata en massa
  • Femkamp med Isabelles klass
  • BVC och tvĂ„ lĂ€karbesök med barnen
  • Ridning