I dag Àr det dags att pÄbörja manus nummer tre. Gissa om jag Àr taggad. Planen Àr att försöka fÄ till skrivtid varje dag frÄn och med nu (med vissa helgdagar ledigt).

Foto: Farrel Nobel, Unsplash.com

Jobbar min sista vecka pÄ Bonnier den hÀr veckan och sedan Àr det BÄstad som gÀller. Den hÀr veckan ska jag försöka skriva pÄ kvÀllarna. I BÄstad har jag ett annat upplÀgg:

Förra Äret cyklade jag ner till BÄstad (centrum) och satt pÄ ett café och skrev pÄ förmiddagarna. Sedan cyklade jag hem, Ät lunch med familjen och umgicks med dem resten av dagen. Ibland blev det Àven lite skrivtid pÄ kvÀllarna.

Förhoppningsvis kan jag göra pÄ samma sÀtt i Är. I alla fall nÀr vi Àr i BÄstad. Sedan Àr planen att vi ska bila genom Europa och dÄ kommer det bli mindre skrivtid.

Men om det blir som vi tÀnker oss, att vi Àven ska stanna i Spanien nÄgon vecka, tÀnker jag att vi kan göra samma sak dÀr, fast tvÀrtom. P och kidsen gÄr och badar pÄ fm och jag sitter hemma och skriver nÄgon timme.

Som sagt, Àr sÄ sugen pÄ att komma igÄng med manus tre. Tror vÀldigt mycket pÄ storyn och har ett ganska fÀrdigt synopsis med hela upplÀgget för boken, karaktÀrerna, deras utveckling och de stora vÀndpunkterna.

Nu mĂ„ste jag cykla till jobbet. Den hĂ€r veckan roddar jag mamas webb. Även om det har varit kul att jobba de hĂ€r veckorna ska det bli hĂ€rligt att Ă„ka ner till BĂ„stad pĂ„ fredag. Vara med familjen och vĂ€nner. LĂ€ngtar ganska mycket faktiskt ❀