Tänk att vår lilla kille redan har blivit nio månader. Det är nästan läskigt hur fort tiden går. Han var ju en liten nyfödd bebis för bara en stund sedan. Nu kan han krypa, ställa sig mot saker, vinka och säga mamma (bra första ord, he he).

Så vad händer annars med den här lilla gulleskrutten? Jo, det här:

  1. Han är oftast glad men har börjat visa att han har humör också. Han blir jättearg när man till exempel tar upp honom ur badet eftersom bada är bland det roligaste som finns.
  2. Han kryper snabbt och överallt.
  3. Han stoppar allt i munnen. Då menar jag ALLT. Oj, vad man får scanna av golvet här hemma så att han inte ska hitta något att sätta i halsen. Behöver jag säga att de stora barnen inte får ha minsta lilla leksak utanför sitt rum längre…
  4. Han river gärna ner saker som man missat att plocka undan eftersom man trodde att han inte riktigt nådde just så långt upp. Tidningar är kul att riva sönder, likaså böcker om någon har glömt en bok inom räckhåll i soffan.
  5. Han gillar inte barnmatsburkar men har börjat äta av vår mat som är MYCKET godare enligt honom.
  6. Han har blivit ganska mammig och vill gärna vara nära.
  7. Han sover bra ( vi lyckades med våra två minstingar :)). Han somnar mellan halv sju och åtta och sover oftast hela natten. Något uppvak då han vill ha nappen brukar i och för sig ske men så fort han har den somnar han om.
  8. De stora barnen tycker han är världens härligaste lillebror och bebis (och vi med såklart). Så älskad, vår lilla skrutt. ❤️