Den här veckan har jag varit ensam med barnen. Min man reser en del med jobbet men det fungerar förvånansvärt bra att vara ensam med tre barn. Det enda som känns tufft är att få iväg alla på mornarna. Men det beror nog mer på att jag är så extremt morgontrött och inte på att Patrik är borta.

Jag önskar verkligen att jag kunde börja dagen tidigare. Nu masar jag mig upp strax efter sju och gör i ordning frukost åt barnen halvsovandes. Strax efter åtta ska alla iväg och sedan är det jobb som gäller. Ofta blir det även en del kvällsjobb också. 

Just nu gör jag research inför kommande intervjuer till boken. Försöker läsa på så mycket som möjligt om ämnet och skriver ner tankar och frågor. Många gånger har jag svårt att lägga mig i tid utan sitter och jobbar långt efter midnatt. I kväll ska jag däremot lägga mig senast elva. Behöver verkligen sova och vill vara pigg och utvilad i morgon när mycket arbete väntar.

Hoppas ni har en fin kväll allihopa.