Bebiskläder
Nya kläder till den nya familjemedlemmen. Foto: Unsplash.com

Jag och Patrik ligger på en varsin sida av sängen och jobbar (=läs surfar). Medan jag ligger här känner jag hur bebis röjer runt i magen. Fullt ös med andra ord.

Det märks inte hur bebis buffar runt från utsidan av magen än men snart hoppas jag att barnen och Patrik också kan känna vår bebis. Ikväll innan barnen skulle lägga sig låg Ville och Isabelle och pratade med magen. ”Hej, jag är din storasyster”, började Isabelle och Ville följde efter med att berätta att han är bebisens storebror. Så söta.

Vi hade en liten på besök på Bonnier i dag och gud vad jag längtade till vår lilla bebis. Kanske var det därför jag beställde en jättedyr – men superfin pyjamas från Livly som kommer med posten om några dagar.

Gillar Livlys kläder men kan tycka att de är i dyraste laget. Speciellt när barnen växer så att det knakar. Ett tips är att handla på rean. Jag försöker alltid försöka handla i slutspurten av rean då man kan få upp till 75 % rabatt på olika kläder. Tyvärr kan det vara rätt utplockat men några guldkorn brukar jag alltid få tag på.

När jag åker till Spanien tänkte jag passa på att köpa lite söta bodys och pyjamasar. Vi har sparat en del bebiskläder men behöver komplettera. Speciellt pyjamas och de minsta storlekarna behövs lite nytt. Eftersom vi inte planerar fler barn efter bebis – fyra får liksom räcka 😉 – tänkte jag sälja av kläder och leksaker allt eftersom.