Just nu flyter det på som bara den med skrivandet. Min extremt ambitiösa plan ser i dagsläget ut att gå i lås, jippi. I morgon har jag dessutom mitt allra första möte med min redaktör. Vi talade i telefon förra veckan och nu har hon läst första halvan av råmanuset. Gissar att jag kommer få en hel del att tänka på och skriva om men just nu känns det bara bra. Gillar ju att få feedback som kan göra min story ännu bättre.

Eftersom jag ofta är hemma och skriver kan det gå en hel dag utan så jag knappt lämnar hemmet förutom när jag lämnar och hämtar barnen på skola och förskola. Inser att jag måste rycka upp mig och börja motionera lite mer för att vågen inte ska fortsätta åt fel håll. Att småäta choklad mellan skrivpassen är kanske inte det bästa för ett sunt leverne. Därför är mitt nya löfte till mig själv att röra på mig minst en timme om dagen, så att jag kan fortsätta äta gott då och då. Jogga, promenera, cykla, what ever! Därför är det dags att snöra på sig joggingskorna och bege sig ut på Gärdet och Djurgården i kylan. Kanske kan jag få ännu mer idéer under joggingrundan.