På måndag ska jag ha första mötet med min förlagschef. Ser verkligen fram emot mötet och hoppas att vi kan komma fram till riktigt bra idéer till manuset. Jag har precis skrivit ut flera A4-sidor med mina tankar kring handlingen, strukturen och karaktärerna. Nu ska jag gå igenom vad jag har skrivit, lägga till och ta bort så att manuset blir riktigt vasst. Våren kommer som sagt innebära en hel del redigering av Drömstigen men jag ser fram varenda sekund.

Förutom jobb med boken har vi hunnit med skridskoåkning tillsammans med en annan familj. Det är verkligen perfekt att ha en stor isbana nästan utanför knuten. Efter en timmes skridskoåkning gick vi hem till oss och fikade. Det var ett tag sedan vi sågs så barnen var väldigt lyckliga över att träffa varandra. Nu väntar några timmars jobb med boken. Hoppas ni får en härlig kväll!