God morgon. Alla hjärtans dag och klarblå himmel utanför fönstret. Vaknade redan vid fem i morse (det händer inte i vanliga fall) och kunde inte somna om så vid sex gav jag upp och gick ner för att göra i ordning en kopp te, läsa lite och bara njuta av lugnet.

Den senaste tiden har jag haft lite svårt att sova, gissar att det har att göra med att jag har så mycket att göra just nu. Känns bra att veta att nästa vecka blir lugnare och att jag kan landa lite mer.

Nu har jag precis varit ute en sväng med Sigge. Han fick vara lös nästan hela rundan eftersom det i princip bara var vi som hade vaknat och tagit sig ut. De senaste dagarna har fåglarna kvittrat för fullt när vi har tagit vår morgonpromenad. Så himla härligt och upplyftande på något sätt.

Eftersom manuset ska lämnas in till min redaktör i morgon kommer det bli mycket jobb för mig idag. Men ser som sagt fram emot att få landa lite nästa vecka, beta av en del jobb, gå lite extra långa promenader, spela tennis, äta lunch med en vän på Ulriksdals trädgård och bara vara.

Idag har vi även släppt ett nytt avsnitt av podden. Ett avsnitt som går i kärlekens tecken och där vi pratar om kärlek i feelgoodböcker, jag berättar om hur jag och Patrik träffades, Caroline berättar hur hon och Peter ska fira sin 30-års dag. Vi pratar svartklubbar, vad en flyttkartong har med en kärlekshandling att göra och mycket mer. Hoppas ni vill lyssna!