Ett litet steg på vägen

Ibland måste man resa bort för att hitta hem

Titel: Ett litet steg på vägen
Förlag: Norstedts
Utgiven: 26 september 2019

Handling: Stella trivs bra med sin lugna tillvaro på jobbet. Lugn är dock inget hon har på hemmaplan. Hon är ensamstående mamma, och sjuåriga sonen Felix har det inte lätt i skolan, han brottas med utanförskap och får ofta skulden när något går fel.

När Joel, en managementkonsult, anlitas för att effektivisera företaget Stella arbetar på ställs allt på ända. Stellas tjänst dras in och om hon inte vill bli arbetslös måste hon tacka ja till att resa runt och utvärdera hotell och upplevelser i Norden.

Hennes första uppdrag blir att testa ett nytt koncept på det nyrenoverade Högfjällshotellet i Fröliden. Stellas första impuls är att tacka nej, men efter ytterligare en händelse på Felix skola får hon nog. Tillsammans tar de sig till fjällen. Kanske är det här avbrottet de båda behöver?

Ett litet steg på vägen är en varm, charmig och höstmysig feelgoodroman som doftar av multnande löv, bär och termosar fyllda med te.

Köp boken här:

Adlibris:

Akademibokhandeln:

Bokus:

24 goda gärningar

Titel: 24 goda gärningar
Förlag: Norstedts
Utgiven: 18 oktober 2018

Handling: Emma förlorar sin man på julafton. Två år senare har hon fortfarande svårt att finna mening i tillvaron. Det dåliga samvetet gnager i
henne, fanns det något hon kunde ha gjort för att rädda honom?

På väg hem en kväll stöter hon ihop med en äldre man som har irrat
bort sig i snöstormen. Hon bestämmer sig för att försäkra sig om att
han kommer hem välbehållen. Den kvällen föds en idé hos Emma. Hon ska
utföra 24 goda gärningar. En för varje dag fram till julafton.

Från att oftast vara ensam möter Emma under dessa vintriga dagar en
mängd människor som sakta börjar förändra hennes tillvaro. Men är
hennes goda gärningar tillräckliga för att mota bort mörkret som
bosatt sig inom henne? Hur kommer hennes liv se ut när hon vaknar på
julafton?

24 goda gärningar är en varm, allvarlig och romantisk berättelse om
hur ensam julen ibland kan kännas och hur svårt det kan vara att gå
vidare.

Köp boken här:

Adlibris: 

Akademibokhandeln

Med hälsning från Båstad

Titel: Med hälsning från Båstad
Förlag: Norstedts
Utgiven: 22 juni 2018

Handling: Äntligen är det dags. Linda ska lämna sina konspirerande kollegor och flytta till London för att börja ett nytt jobb på ett av Europas största livsstilsmagasin. Hon har jobbat hårt för att nå hit och även hennes annars så svårimponerade mamma verkar nöjd. Men när jobberbjudandet dras tillbaka i sista stund står hon plötsligt utan jobb i både London och Stockholm. Linda drabbas av fullständig panik och berättar inte för någon vad som har hänt, utan fortsätter låtsas att hon ska flytta. Bara hennes pojkvän Frank och hennes bästa vän Helena får veta sanningen. Men vart ska hon ta vägen? Ett litet hörn av ett födelsedagskort visar räddningen. Hennes moster i Båstad! Visserligen en moster som hon inte känner och som hennes mamma brutit kontakten med tjugofem år tidigare, men vem kommer att hitta henne där? Planen är perfekt.

I Båstad står tennisveckorna för dörren och Linda dras med i festligheterna. Men ju mer hon lär känna sin moster och sina nyfunna vänner desto mer går det upp för henne att allt inte är riktigt lika härligt som det verkar. Varför bröts kontakten med mostern? Och varför ringer aldrig Frank?

Köp boken här:

Adlibris

Akademibokhandeln

Drömstigen

Titel: Drömstigen
Förlag: Harper Collins Nordic
Utgiven: 2016

Handling: Journalisten Rebecka har minst sagt många bollar i luften. Jobbet på tidningen tar all hennes tid och energi samtidigt som hennes familj pockar på uppmärksamhet. Sugen på karriär och samtidigt full av skuldkänslor känns det som att hon aldrig riktigt räcker till!

När en gammal barndomskärlek plötsligt dyker upp på jobbet och hennes man tröttnar på hennes ständiga svek hotas allt det hon har kämpat för. Samtidigt visar sig ett tips till tidningen ha större betydelse för hennes karriär än vad hon hade kunnat ana.

Drömstigen är en härlig feelgood-roman om kärlek, vänskap, förlust och att våga lyssna till sig själv.

Här kan du köpa Drömstigen på Adlibris

Här kan du köpa Drömstigen på Bokus