Hej på er. Fredagskänslan är på topp med tre dagar kvar innan manuset ska vara inlämnat till min redaktör Lena. Den senaste tiden har jag haft väldigt kul när jag redigerat mitt manus, älskar mina nya karaktärer och framför allt en av dem är extra rolig att skriva om. Veckan har varit smått hysterisk med tajt deadline för manuset, kurs i att skriva feelgood (har precis startat upp en ny kurs på åtta tillfällen) och podd-inspelning. Har dessutom fått flera roliga förfrågningar om föreläsningar under våren vilket är superkul.

Tänkte att jag skulle köra en fredagslista idag.

Veckans bästa: All mysig tid med barnen, vi har spelat kort, bakat och umgåtts. Bilden kommer från när jag, Isabelle och mormor promenerade på stan en härligt krispig vinterdag i solen.

Veckans sämsta: Ingenting faktiskt. Har haft en väldigt bra vecka med mycket kul som har hänt.

Veckans jobb: Redigering, ny kurs, inspelning av podd, planering av nya roliga projekt mm. En kul vecka.

Veckans bästa film: Har bara sett två filmer den här veckan, varav den ena var “Hur man blir av med en kille på 10 dagar” som jag sett typ tio gånger redan. Trots det skrattar jag fortfarande högt när jag ser den.

Veckans bästa bok: Har inte läst så mycket i veckan (redigeringen har tagit den mesta tiden) men en bok som jag läste förra helgen var Lucy Dillons nya bok, Lektioner i kärlek. Som vanligt skriver Lucy Dillon helt underbara böcker och den här var fantastisk. Extra roligt att karaktärer från hennes första böcker dök upp som bikaraktärer.

Veckans godaste: Dagens plockmat som jag och Max åkte och handlade på lunchen. Goda ostar, baguette, serranoskinka, salami, vindruvor, mozzarella, körsbärstomater och mycket mer, mums.

Just nu: Skriver jag till er, sen ska jag köra ett träningspass innan jag och Max ska ha en mysig hemmakväll medan de andra åker skidor. 🙂