God morgon

Igår hade jag mitt efterlängtade möte med min redaktör. Ett möte som innebar en massa prat om boken och annat. Svårt att inte komma in på sidospår när man sitter i flera timmar och går igenom manuset. Det var inte alls lika mycket att ändra som jag trodde att det skulle vara. Visst är det en del som ska ändras när det gäller handlingen och varje sida har en massa fina markeringar som betyder att jag måste korrigera, stryka eller lägga till. Med andra ord är det dags för mig att jobba med manuset i några veckor innan min redaktör går igenom det igen och kommer med ytterligare korr.

Förutom att jobba med manuset är det dags för sommarfest på förskolan i eftermiddag. Då väntas skönsång och knytis. Själv kånkade jag med mig en kasse nybakade kanelbullar i morse. I vanlig ordning var jag och barnen lite sena och ramlade rakt in i genrepet inför sommarfesten. Det var bara att lämna in barnen och smyga därifrån till tonerna av Idas sommarvisa. Nästa vecka ska jag bli bättre på att lämna i tid!

Men nu mina vänner är det dags att börja redigera manuset. Ha en fin dag!