Har flyttat ut mitt kontor till köksbordet. Kanske för att det är så härligt att se ut över den stora allmänningen utanför vårt fönster. Eller bara för att det är så himla mysigt att sitta i köket och arbeta. Ta en kopp te när andan faller på och njuta av tulpanerna på matbordet som kommer med löfte om att det snart är vår.

Hade en jättemysig kväll igår med min vän Victoria. Hon kom över efter jobbet och åt middag med mig och barnen innan vi gick och handlade godis och tittade på film. 

Jag och Victoria har känt varandra sedan vi var små och vi kan sitta och prata länge om precis allt mellan himmel och jord, men vi kan också sitta i en varsin hörna av soffan och läsa en tidning. Så härligt.

Nu är det dags att ta tag i dagens jobb. Planering och uppföljning av min Skriva Feelgood-kurs står på schemat. Hoppas ni får en härlig dag!