Fredag och kommer tillbringa kvällen med manuset. Så här nära deadline blir det inte mycket annat. Såg att Anja Forsnor har en rolig lista för att sammanfatta veckan: fredagslistan. När jag läste hennes lista kände jag direkt att jag ville göra en egen lista (med lite modifieringar) för att sammanfatta veckan, så här kommer den 🙂

Veckans bästa: Åh, det har varit många roliga saker som har hänt den här veckan. Tennisen kanske ändå måste hamna högst upp på listan. Den här terminen har jag nämligen tagit upp tennisen igen, även om jag har missat många gånger av olika anledningar, njuter jag till max när jag är där och får spela en timme. Det är högt tempo och så himla himla roligt.

Veckans sämsta: Trollet som skrev på min Instagram. Jag brukar vara hyfsat förskonad mot elaka meddelanden men när det kommer något obehagligt meddelande är det bara … ja väldigt obehagligt.

Veckans roligaste jobb: Åh, allt, ha ha. Måndagens julfotografering. En superrolig men intensiv dag. Även poddinspelningen med Caroline, vi har ju alltid superroligt när vi spelar in och den här gången pratade vi jul, traditioner, vad vi inte kan vara utan, vad vi helst vill slippa och mycket mer. Sen är det ju väldigt kul att skriva på manuset, börjar se slutet nu och det känns riktigt bra.

Veckans bästa film: De som följer mig vet att jag älskar Morden i Midsomer och det är ett perfekt sätt att avrunda kvällen på. I veckan hittade jag och Isabelle en ny serie: An Aurora Teagarden Mystery. En mysig och helt perfekt deckarserie för en som får mardrömmar om det visas för mycket blod. Kanske lite fåniga kärlekshistorier men i stort riktigt mysigt. Nästa vecka är jag sugen på att ge mig i kast med The Crown. Någon som sett?

Veckans bästa bok: Tyvärr har jag inte hunnit läsa något i veckan. Enda boken är mitt nya manus 😉

Veckans godaste: Det måste vara chokladen jag köpte hem häromdagen och som jag tänkte skulle räcka hela december. Den tog slut idag ….

Just nu: Prokrastinerar jag och skriver till er i stället för att skriva på manuset. Har bestämt mig för att sitta många timmar ikväll för att bli klar i tid.

Helgens planer: Jobba med manuset. Önskar jag kunde skriva något roligare men det är det som gäller just nu. Någon härlig promenad med familjen hoppas jag att jag får till också 🙂 Och kanske lite pepparkaksbak.