Jag missade nästan att göra en veckans lista. Känner att det är ett bra sätt att sammanfatta veckan på och listan får mig även att fundera igenom vad jag vill gära mer och mindre av.

Här kommer i iallafall listan från veckan som varit 🙂

Veckans bästa: Att jag skrev klart manuset men också när vi tog fram Cluedo och spelade efter middagen i lördags och sen lekte kurragömma hela familjen. Max har fått en ficklampa och tyckte det var hur spännande som helst att släcka ner i hela lägenheten och sedan leta efter alla med hjälp av ficklampan (P fick gå med honom eftersom det var riktigt mörkt.) Sigge som alltid ska vara med mig avslöjade tyvärr mina gömställen då han hela tiden ställde sig bredvid dem, ha ha. Det blev många skratt och vi hade hur kul som helst.

Veckans sämsta: Hm, har nog inget som jag tycker har varit så där jättedåligt i veckan. Kanske att jag missade tennisen i tisdags. Så trist.

Veckans roligaste jobb: Manuset, att jag har lyckats knyta ihop storyn och att det nu är en hel bok (även om det krävs maaaaaassor med redigering).

Veckans bästa film: Avatar. Såg den för några år sedan och såg om den med barnen nu i helgen. Så bra film.

Veckans bästa bok: Denise Rudbergs nya bok Tio grisar nere. Gillade mycket.

Veckans godaste: Gjorde världens godaste sallad på halstrad lax, bladspenat, tomater, avokado, mango, gurka och zucchini. Till det blandade jag ihop en dressing med japansk soja, sesamolja och lime. Såååå gott!

Just nu: Nu ska jag fortsätta läsa igenom manuset. Inlämning i morgon.