Redan måndag och jag haft en supermysig helg. Varit nästan helt ledig (klippte podd på lördag morgon) och har hängt i stallet, haft det mysigt med familjen och röjt upp här hemma. I morse tog jag och Sigge en promenad med min författarvän Gabriella Ullberg Westin. Gabriella skriver fantastiska deckare och har ni inte läst hennes böcker än är de ett hett tips nu i jul.

I och med att jag aldrig la ut en veckans lista tänkte jag skriva ihop en nu, en dag försent 🙂

Veckans bästa: Att jag lämnade in manuset till min förläggare.

Veckans sämsta: Tyvärr inget jag kan gå in på men det var en tuffare vecka än vanligt av lite olika anledningar och som mamma har oron varit stor till och från.

Veckans roligaste jobb: Åh, både den digitala föreläsningen som jag höll för Easywrite men även poddinspelningen. Jag och Caroline har alltid så roligt när vi spelar in podden. Den här gången var det min tur att klippa och jag tycker det är superkul att lyssna igenom, klippa, justera ljudet mm.

Veckan bästa film: Last Christmas. Har ni inte sett den måste ni göra det nu i jul. Den är helt underbar och åh, vad jag tyckte om den.

Veckans bästa bok: Hann inte läsa någon bok tyvärr …

Veckans godaste: Saffransgrytan med kyckling som jag gjorde i söndags. Så gott och receptet hittade jag hos Johanna Toftby. Rekommenderas.

Just nu: Är klockan nästan halv tolv och det är dags att sova. I morgon får jag tillbaka manuset och då är det bara att kavla upp ärmarna.