Hej på er. Hoppas ni har haft en härlig julhelg. Vi har haft en superfin helg då vi spelat en del tennis, varit ute på långpromenader med Sigge, åkt pulka och ätit en massa god julmat. I morgon är det dags att arbeta igen. Manuset ska fortsätta redigeras, fakturor skickas, förfrågningar besvaras, intervjuer förberedas och mycket mer. Känns ändå skönt att ha haft fyra dagar helt ledigt. Det behövdes verkligen.

I veckans lista har det hänt en hel del:

Veckans bästa: Att vi fick snö och att det var sol på julafton. Efter över en månads mörker var det helt fantastiskt att vara ute och promenera på Gärdet på julafton. Underbart väder med krispig luft, strålande sol och klarblå himmel. SÅ efterlängtat.

Veckans sämsta: Att Sigge blev dålig på juldagen. Så mycket oro men tack och lov mår han bra igen.

Veckans jobb: Inte mycket men jag kom igång ordentligt med redigeringen av nya manuset innan jul. Är riktigt pepp på att fortsätta jobba med manuset i morgon.

Veckans bästa film: Det har inte blivit så mycket film utan vi har spelat spel (Cluedo är favoriten), byggt pussel och umgåtts en massa.

Veckans bästa bok: Har inte läst så mycket böcker heller men jag har slukat en massa tidningar de senaste två dagarna. Det har blivit mest iForm eftersom jag prenumererar på den och eftersom jag hade en hel hög olästa tidningar att läsa. Mycket pepp på träning och hälsa nu.

Veckans godaste: Kalkonmiddagen på annandag jul. Mm, vad gott det är med kalkon.

Just nu: Ska jag kolla en serie, läsa lite tidningar och göra mest ingenting. Det är nästan det bästa med de här dagarna. Att bara koppla av, spela lite tennis, ta en promenad, äta gott och bara mysa.

Julafton levererade strålande sol och klarblå himmel.

Promenad i skogen med mina små!